I stumbled upon this delicious appetizer during my visit to Amsterdam (Netherlands), and fall in love with it ever since! The combination of the sweetness of the dates along with the saltiness of the cheese is just phenomenal!
Cut a Baguette French bread into slices. Drizzle the bread slices with some extra vergin olive oil. Top the bread with dates, cut in 1/2, and finally place a piece of Brie cheese inside each date. You could also use any other kind of cheese if you prefer. Bake in the oven at 450 degrees for about 10-15 minutes. Enjoy! Buon Appetito!
Oct 19, 2011
Dates & Cheese Crostini
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Powered by Blogger.
Yukari *The Kitchen Fairy*
7 Delicious Comments:
Questi crostini sono molto sfiziosi e buoni! Ciao
@ Molly: Lo sono davvero! Un facile e veloce antipasto da fare quando hai ospiti! :)
Adoro la combinazione frutta-formaggio. La dolcezza dei datteri si sposa meravigliosamente con la consistenza e il sapore del formaggio. Questi crostini entreranno nel mio menù prossimamente!
Ciao e passa a trovarci!
ciao cara.. eccomi! che sfiziosità quest'abbinamento.. come dici tu, quella dolcezza con la sapidità del formaggio..che buoni questi crostini!un'idea diversa per un aperitivo o antipasto.. finger food creativo! a presto ciao
@ Cannella Impazzita: Sono contenta che ti abbiano colpita! Fammi sapere quando li provi!
@ Luisa: Si hai proprio ragione a dire creativo! Poi per me il finger food e' il migliore sia da preparare che da gustare in serate con amici... e la cosa piu' importante e' che e' facile e veloce da fare! :) A presto!
I've never had dates before, but the idea of this sounds yummy! I'm following you back.
@ Jenn: It is sooo yummy! You should definitely give it a try! Thanks for following me! :)
Post a Comment
I love to read your comments!!! Thank you!