Start to sautee the olive oil with onions and the pancetta (I used 4-5 thick slices cut in little cubes, until golden brown.
Cook the package of pasta. In a bowl beat 4 eggs, Parmesan cheese, salt, pepper, and a tbsp of milk. When the pasta is ready, throw it in the pan where the pancetta is and mix everything over low heat. Pour the egg batter over pasta and remove from heat. Don't let it cook too long, otherwise instead of a creamy texture you will have scrambled eggs! :)
Sprinkle some more Parmesan on top and serve with love ;)
10 Delicious Comments:
Sono capita casualmente nel tuo blog.
Che ricette meravigliose vedo, ti sei portata dietro un bel pezzo d'Italia vero?
Bravissima a presto
Emi
@ Emi: Grazie mille! Si si! L'Italia e' sempre una gran parte del mio repertorio culinario! E qui negli States vanno matti per la cucina italiana, come in tutto il mondo del resto :) A presto! :)
Hello Yukari, here I am to visit your delicious blog! Thank you for your comment on mine, I've replied to it. I and my son love spaghetti alla carbonara a lot! Going to have a look often to find some recipes to cook in these dark and cold days ;-)
@ Mee: Thanks so much for stopping by! I am glad I can light up your dark and cold days with my recipes! Many more yummy receipes to come soon! :)
Che dire di questo piatto: è squisitissimo! Ciao
@ La cucina di Molly: Hai ragione cara! Proprio da leccarsi i baffi! :) Ciao!
Son passata a trovarti come promesso! La carbonara è davvero un bel piatto, tipico delle mie zone, piace tantissimo anche a me. Mi aggiungo ai tuoi sostenitori! Buona serata :)
@ Italians Do Eat Better: Grazie mille cara! Si questo piatto e' davvero buono! Grazie per essere una dei miei sostenitori! A presto! :)
You are amazing, You are truly an artist in the kitchen. Delicious!!
@ Violeta: Thanks so much love! I am glad you guys enjoyed last night dinner! :)
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I love to read your comments!!! Thank you!